Drømmer du om et hjem med rene linjer, æstetiske møbler og design i høj kvalitet, skal du ikke lede længere. Jacobsen Plus er en af Danmarks mest spændende, progressive og æstetiske møbelbutikker, hvor du bliver garanteret god kvalitet til en god pris. Her kan du finde alt fra dansk og udenlandsk design til hjemmet. Du kan finde de ikoniske og klassiske møbler, designet af nogle af de største navne, såsom Børge Mogensen, Arne Jacobsen, Finn Juhl, Hans J. Wegner og Poul Henningsen. Er du dog ikke til klassikerne, kan du hos Jacobsen Plus også finde nogle spændende, yngre mærker som f.eks Hay, Handvärk, Woud og mange flere. En ting kan du være sikker på er, at du finder utallige spændende og progressive designermøbler hos Jacobsen Plus.

En familie der sætter pris på æstetik og kvalitet

Når du handler hos Jacobsen Plus, handler du hos en virksomhed, med en lang historie. Jacobsen Plus er en familieejet virksomhed, der siden 1929 har haft sted i Horsens. Dengang var det Wilhelm Eriksen der startede salget fra sit snedkerværksted på Søndergade i Horsens. Sidenhen overtog hans svigersøn, Leo Jacobsen, der flyttede forretningen til Torvet, og som lagde navn til den folkekære møbelhandel i Horsens. I 1986 udvidede Jacobsen med 6 butikker fordelt i Danmark. 

Jacobsen Plus har udviklet sig meget gennem tiden, men som familieejet forretning holder de fast i at sælge æstetiske, kvalitetsrige design møbler. Jacobsen Plus har fysisk møbelbutik i Horsens, i Jylland, men man kan også handle lækre møbler via deres online webshop. Så er du nysgerrig, kan du altid finde inspiration til din bolig på deres hjemmeside. Du kan tilmed klikke nogle varer hjem med det samme, hvis du bare ikke kan vente. 

Kundeklubben der giver mening

Hos Jacobsen Plus kan du tilmelde dig deres kundeklub. Det er gratis, og du får kun godt ud af det. Når du som medlem handler på deres webshop, optjener du bonuspoint, som giver dig rabat på dine fremtidige køb. Som medlem får du også din egen personlige huskeliste, så du kan gemme de møbler, du går og drømmer om. På den måde kan du browse rundt på deres hjemmeside og samle dine drømmemøbler på en liste, indtil du er klar og sikker på, at du har fundet de helt rette tilføjelser til dit hjem. Og med Jacobsen Plus’ udvalg, taber man hurtigt underkæben over de smukke designermøbler.