Indeholder annoncørbetalt indhold.

Sommeren har nærmet sig og vi bevæger os alle sammen udenfor. Men hvad kan man lige give os til når vennerne eller familien er på besøg?

Der er ikke noget som et godt havespil, der kan få selv de mest voksne mennesker til at være blive små børn igen. Derfor kan du på GardenGames.dk finde de mest populære havespil til børn og voksne, som lige nu trender på markedet.

Er du til kastespil, spil i vandet eller noget helt tredje? Så finder du gode artikler med regler og tips til de sjoveste havespil.

De tre mest populære havespil lige nu

Det første og nok mest populære havespil lige nu er Spikeball, som stammer fra USA. De seneste par år har Spikeball virkelig fundet sin vej til Europa, hvor det er blevet mere og mere udbredt – også i Danmark. Du kan næsten ikke ligge på en strand, hvor ikke du ser fire personer som sveder og gør alt for at nå hver en bold, som bliver smadret ned i nettet.

Spikeball spilles af fire personer med to på hvert hold, hvor det handler om at slå en skumbold ned i et faststående net på jorden. Derefter skal modstanderholdet slå bolden tilbage, så modstanderen ikke kan nå den – men det er svære i virkeligheden!

Det andet og næstmest populære spil lige nu er stigegolf. Her er det præcision og tålmodighed som betyder noget. Den bedste “kaster”, som først får 21 point vinder spillet.

Kort fortalt handler det om at kaste sine “bolas” (En snor med to bolde i hver ende) mod en stige, hvor den øverste pind giver tre point, anden pind giver to point og sidste pind giver et point. Du skal kaste din “bolas”, så den ligger eller snurrer rundt om en af pindene. Enorm sjovt havespil, som de fleste har prøvet. Har du ikke prøvet det endnu? Så er det helt klart værd at udfordrer en ven eller familiemedlem til næste sommerfest.

Sidst men ikke mindst har vi kongespillet, som de fleste kender. Et hyggeligt spil, hvor det også er præcision og tålmodigheden som har sin force. Det handler om at nedlægge modstanderens fem tårne på den anden side af kongen som står i midten. Du har tre pinde som du kaster med på hvert hold, hvor i skiftevis kaster. Når modstanderens fem tårne er nedlagt, skal du nedlægge kongen i midten.