Behovet for at eje en smartphone eller en computer, og i oftest tilfælde begge, stiger og stiger. De elektroniske enheder er en nødvendighed for rigtig mange, for hvordan skal man ellers ringe til sin mor, tjekke Instagram, høre musik og se hvad klokken er? Det skal allerhelst være en IPhone og Macbook, og begge ting er lig med en høj pris. De fleste har ikke råd til at smide flere tusinde kroner afsted på en gang for at få den nyeste model på markedet, og man skal derfor søge alternativer, hvis man gerne vil have den nyeste, smarteste og hurtigste enhed. Et alternativ til en ny IPhone og Macbook er at købe en brugt, og heldigvis er brugtmarkedet rigtig stort, da der hele tiden introduceret nye modeller og dermed skiftet ud. Går du og overvejer at købe en brugt enhed? Og vil du gerne vide mere om fordelene og ulemperne, så læs med her. 

Ulempe: du kan blive snydt 

Du kan ofte risikere at blive snydt, hvis du køber en brugt enhed på Den Blå Avis. Når man henter en enhed hos en privat person, så kan det umiddelbart være svært at vurdere om både skærmen og knapperne virker, om den har været udsat for væske og så videre. Du kan derfor ende med at købe en IPhone og Macbook, som slet ikke virker optimalt og dermed miste penge. Men køber du derimod en brugt enhed på https://www.bluecity.dk/, så er du garanteret at modtage en brugt IPhone eller Macbook hvor alt spiller og fungerer. 

Fordel: pris og miljøvenligt

En helt klar og banebrydende faktor ved at købe brugt, er prisen. Du kan spare op til et par tusinde kroner ved at købe en brugt IPhone eller Macbook, og ovenikøbet få en model, der måske kun er et år gammel – det kan derfor i den grad betale sig. Derudover, har vi en kæmpe brug-og-smid-væk kultur, så hvis du køber en brugt enhed, hjælper du med at minimere forbruget og gør samtidig en god gerning for miljøet. 

Ulempe: manglende garanti

Når man køber brugte enheder, kan det som sagt være svært at se om udstyret fungerer. Du har derfor et problem, hvis din nye IPhone eller MacBook går i stykker efter kort tid – så står du selv med regningen, da der ingen garanti er. Men køber du derimod din enhed på Bluecity.dk, så er du garanteret 2 års garanti, og du kan derfor uden bekymring vælge at købe en brugt enhed her.