Træning hjemme har samtlige fordele ved træning. For det første er man ikke bundet til en anden lokation, som man skal transportere sig til og fra, man er ikke bundet til stedets åbningstider, og der er ikke andre, der optager dét udstyr, man skal bruge. Dog kræver det en vis selvdisciplin at udføre sin træning hjemme, og hvis man har brug for ekstra motivation, kan det for nogen hjælpe med en device, som kan tracke træningen. Med Garmin ure kan du opnå netop denne funktion, og måske kan det være nøglen til at opretholde din motivation til hjemmetræningen.

Styrketræning

Er man glad for styrketræning, lyder det næsten utænkeligt, at man kan opnå en tilfredsstillende træning i hjemmets rammer, men det er muligt. Med træningsmåtter, et par vægte, Garmin ure,  og eventuelt en TRX, som man kan tage med udenfor, når vejret tillader det, kan de fleste nå meget langt. Det udfordrer også én til at tænke mere kreativt til sin træning og presse kroppen på en måde, som man måske ikke er vant til. Med Garmin ure kan man prøve at tracke sin træning i fitnesscenteret og tracke sin træning derhjemme og se, hvor stor forskel der er på de to træningspas.

Træning med Youtube

Der er et hav af fantastiske youtube kanaler med både forskellige træningstyper samt i højt tempo og lavere tempo. Når man træner hjemme foran sit TV, kan man finde sin yndlingsinstruktør, og man kan træne lige præcis dét pas, man ønsker at tage, på dét tidspunkt man har lyst. Man kan også finde pas af forskellig varighed og på den måde få det til at passe ind selv på den mest travle dag. Har man en dag, hvor man har brug for en mere afslappende session, kan man finde en træningsvideo med yoga, så man får bevæget kroppen på en god og afstressende måde.

Løbetur 

Naturen er gratis og tilgængelig for alle. Man kan på den måde supplere sine andre hjemmetræningsformer med en løbetur, og til dét er Garmin ure fantastiske. Man kan for eksempel følge sin progression, man kan holde øje med sin pace, hvis man har nogle specifikke mål både med den enkelte løbetræning eller generelt. Man kan også bruge Garmin ure til HIIT eller et løbeprogram, for eksempel hvis man er i gang med at opstarte sin løbetræning. 

Nogle gange er variation nøglen til at undgå at gå død i tingene, og du kan derfor med fordel kombinere disse træningsformer, og på den måde opnå et stabilt træningsmønster, som holder dig ved godt mod og gør dig sund og glad.