Design og funktion er to af de vigtigste elementer, når det kommer til at skabe et hjem, som man elsker at være i. Det er dog ikke altid lige let at finde en balance mellem de to ting, men det er heldigvis muligt. Med disse tips kan du finde ud af, hvordan du kan forbinde design og funktion i din bolig på den bedste måde.

Brug gode højtalere til at bidrage til indretningen

Bang & Olufsen® Herning er forhandler af højtalere i høj kvalitet. Deres højtalere er velegnede til at bruge i din indretning, da de har et flot design og leverer en rigtig god lyd samtidig – som fx. en Beolab højtaler. De forhandler både trådløse og ledningsforbundne højtalere, så du kan finde den type højtaler, der passer bedst til din indretning. Trådløse højtalere giver dig mulighed for at placere dem frit i rummet, mens ledningsforbundne højtalere har den fordel, at du ikke behøver bekymre dig om batterier eller anden teknologi. Bang & Olufsen® Herning har et bredt udvalg af højtalere, så du kan finde den type og stil, der passer bedst til dine behov.

Lad funktionaliteten afgøre designet

For det første, så er det vigtigt at tænke over, hvilket formål de forskellige rum i boligen har. Er det et værelse, som skal bruges til at slappe af i, eller er det et værelse, som skal bruges til at arbejde i? Dette er med til at afgøre designet af rummet. Hvis man for eksempel gerne vil have et roligt og afslappende værelse, kan man overveje at have en stille farve som grundfarve på væggene – måske grå eller blå. På samme måde kan man også tage udgangspunkt i den anvendelse, som ens møbler har. Er der tale om reoler til bøger eller plads til opbevaring? Dette er med til at afgøre designet på reolen – om den for eksempel skal have lister eller hylder.

Skab selv det ønskede design

De fleste mennesker ønsker at have en bolig, der både er flot og funktionel. Dette kan dog være svært at opnå, da det ofte kræver en stor indsats at finde møbler og andet interiør, der både er flot og praktisk. Derfor kan det også være en idé selv at skab et design på et praktisk møbel, som har det udtryk, man ønsker. Du kan fx. male møblet en ny farve eller skifte materialer ud. Sat sammen med en højtaler fra Bang & Olufsen® Herning kan du skabe dit helt eget customized look.

Forhåbentligt at du har fået nogle gode idéer til, hvordan du kan forbinde design og funktion i din bolig.