Dette indhold er sponsoreret

Som I ved, skriver vi, hos boligsitet om alt til hus og hjemmet, og denne artikel er selvfølgelig ingen undtagelse. Hvad end du står og mangler det ideelle arbejdsbord på din arbejdsplads eller i din private husstand til dine hjemmearbejdsdage, vil vi anbefale dig at læse nærmere her. Forestil dig bedre arbejdsforhold idet du sætter dig til rette ved dit nyindkøbte hæve sænkebord. Forestil dig, hvilken bedre holdning dette kan medføre og dermed også hvilke resultater, du kan opnå. Kontorinventar har et bredt udvalg af hæve sænkeborde, der gør dine arbejdstimer mere behagelige. 

Et ordentligt arbejdsmiljø – også i hjemmet

Udover den modstand og de mange udfordringer COVID-19 har bragt med sig, kan vi også se nogle positive forandringer. Blandt andet har vi erfaret, at det ikke er helt udelukket for mange ansatte at klare sit arbejde hjemmefra – og klare det lige så godt fra egen private adresse, som det er muligt på arbejdspladsen. Derfor har nogle arbejdspladser arrangeret minimum én hjemmearbejdsdag om ugen for de ansatte. Herfor er det altså også en nødvendighed, at vi får skabt et godt arbejdsmiljø for os selv. Og her mener vi med ordentlige forhold i form af god belysning, opbevaring, ordentlige kontorstole og ikke mindst et hæve sænkebord, der giver os den rette holdning.

Fem gode grunde

Hvis du endnu ikke føler dig overbevist om, at et hæve sænkeborde er det rette for dig vil vi her opliste fem (meget) gode grunde. Først og fremmest vil du opleve en forbedring af din blodcirkulation og yderligere øges din koncentrationsevne og effektivitet. Du vil opleve en bedre kropsholdning, og kroppens muskler bliver styrket, idet du står op frem for at sidde en hel dag. Afslutningsvis forbrænder du også flere kalorier ved at stå op.

Det bedste af det bedste

Hos Kontorinventar er kun det bedste godt nok. De har blandt andet et bredt udvalg af hæve sænkeborde, der kan hjælpe dig med at imødekomme nogle af ovenstående facetter, og dermed vil du opleve mere behagelige arbejdsdage. Noget helt essentielt er, at du overvejer, hvilke ønsker og behov du har for dit nye arbejdsbord. Med et hæve sænkebord får du et bord, der kan tilpasses i højde, således du nemt og hurtigt kan variere dine arbejdsstillinger. Denne vekslen i arbejdshøjde er godt for kroppen – bedre end én låst arbejdsstilling, som du normalt vil opleve ved et almindeligt arbejdsbord.

Uanset hvilke ønsker du har til dit nye hæve sænkebord, kan Kontorinventar hjælpe dig. De har et bredt udvalg af alt, hvad dit kontor-hjerte begærer. Deres hjemmeside er nem at navigere rundt i – og deres udvalg er det bedste af det bedste.