Annonce

Den gennemsnitlige person bruger mere end 90.000 timer på at arbejde i løbet af sit liv. Mange timers arbejde, betyder derfor oftest også mange timer på et kontor – og fordi vi bruger så meget tid på kontoret, er det også vigtigt at få det til både at se godt ud, men også at få det til at dufte godt. Hvis du arbejder på et kontor, der dufter godt, kan dette nemlig være med til at forbedre både dit humør og din produktivitet. 

Klar til at forbedre duften på ​​dit kontor? Der findes mange forskellige typer af luftfriskere, og det er ikke alle, der virker lige godt. Herunder kan du blive klogere på de mest almindelige typer af luftfriskere, så du kan finde den bedste luftfriskere til at fjerne lugt og opfriske dit kontor.

Sprays 

Luftfrisker, der kommer på spray er nogle af de mest populære. De leverer en duftende væske, der kommer ud, fordi den er under tryk, og som hurtigt fordamper, efter den er blevet frigivet i luften. Den duftende spray erstatter dårlig lugt med en stærkere, renere duft – det kan måske være lavendel eller nyfalden regn. De kan derfor også være behjælpelige, når det kommer til at få dit kontor til at dufte rent. 

Det er dog vigtigt, hvis man vælger en spray, at være opmærksom på, at selvom disse generelt bliver betragtet som værende sikre, kan luftfriskere på spray frigive stoffer, som kan irritere lungerne og derved øge astma-risikoen. Læs derfor op på, hvad sprayen indeholder, inden du køber den.

Lys

Et lækkert krydret lys til at give dig lidt varme i oktober eller et kanelduftende lys til december kan være med til at skabe en hyggelig stemning, og det kan derfor også være med til at løfte dit humør. Hvis du overvejer duftlys, er det godt at gå efter dem, der er lavet af enten soja eller bivoks. Et duftlys kan være et rigtig godt valg til specielt et hjemmekonto, da det virkelig er med til at skabe en hyggelig og varm stemning.

Æteriske olier

Der er mange virksomheder, der også er begyndt at fremstille æteriske olier ved at destillere forskellige planter og frugter. Det kan for eksempel være lavendel, pebermynte eller appelsiner, hvor dette gøres for at udvinde de aromatiske olier, som planter og frugt indeholder. Æteriske olier kan derfor også være med til at fjerne ubehagelig lugt, samtidig med, at de også kan være med til at forbedre humøret. Nogle dufte, såsom lavendel og jasmin, reducerer angst , mens andre dufte, såsom pebermynte og rosmarin, forbedrer koncentration og hukommelse.